02-12-2021 20:12:49 Son Güncelleme: 02-12-2021 20:18:49

İspanya’da Cansu Dere Rüzgarı...

Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odasi tarafindan bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, Bireysel Başari ödülü Cansu Dere’nin oldu.
İspanya’da Cansu Dere Rüzgarı...

 

Haber: ÖZLEM AVCI

Dere son yıllarda başrollerini üstlendiği Sıla , Ezel, Anne ve  Sadakatsiz dizileriyle İspanyol seyircisi tarafından büyük ilgiyle karşılanmış ve İspanyol televizyon kanallarında başarı elde etmiştir. Elde etmiş olduğu bu başarı başta kültürel olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkilerin, çesitli alanlarda geliştirilmesine yapmış olduğu katkılardan dolayı jüri tarafından bu sene kişisel başarı ödülüne laik olmuştur.

 

İspanya’nın Madrid şehrindeki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül gecesinde İspanyol basını ve davetliler tarafindan Cansu Dere büyük ilgiyle karşilandı. Başarılı oyuncu ödülünü unlu Ispanyol Diva Luz Casal dan alırken salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye La Casa de Papel in sesi Cecilia Krull basta olmak uzere ulkemizde de taninan ve sevilen onemli isimlerden Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal ve Latin TV dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Dere  Mesleğimi çok severek yapıyorum ve karşılığında yurtdiışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette Ispanyol izleyecisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layik gördüğünüz için çok teşekkür ederim” dedi.

Gecede ayrica Türkiye ve Ispanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağlari son dönemlerde kuvvetlendiren Madrid ve Istanbul merkezli Pasion Turca “Türk Sirketi” ve Atres Media “Ispanyol Sirketi” kategorilerinde ödül aldı.

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI