19-11-2021 10:54:52 Son Güncelleme: 19-11-2021 11:17:52

Cem Yılmaz'ın yeni NFT'si kısa sürede satıldı...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla satışa sunduğu yeni NFT'lerinden biri kısa sürede alıcı buldu.
Cem Yılmaz'ın yeni NFT'si kısa sürede satıldı...

NFT satışı yapan ünlüler arasına katılan Cem Yılmaz, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "Bir çeyrek... linko bioda" diyerek, yeni NFT'lerini satışa sundu.

Cem Yılmaz, her bir NFT için 0,25 Ethereum, yani yaklaşık 10 bin Türk lirası, fiyat belirledi. Yılmaz, sadece 7 dakika sonra "Satıldı. Teşekkürler Pilot Yiğit Emre" sözleriyle NFT'lerinden birinin satıldığını açıkladı.

NFT NEDİR?
NFT blockchain üzerinde eşsiz bir varlığı temsil eden bir dijital token türü. Bunlar tamamen dijital varlıklar veya gerçek dünya varlıklarının tokenlaştırılmış versiyonları olabilir. NFT'ler kripto paraların aksine birbiriyle değiştirilemediğinden, dijital dünyada gerçeklik ve mülkiyetin kanıtı işlevini görüyor.

NFT'ler, merkeziyetsiz uygulamalar (DApp'ler) tarafından benzersiz dijital ürünler ve kripto koleksiyonlukları çıkarmak için kullanılıyor. NFT'ler fotoğraflar, videolar, ses ve diğer dijital dosya türleri gibi öğeleri temsil etmek için kullanılabilir. Ancak, orijinal dosyanın herhangi bir kopyasına erişim, NFT'nin alıcısı ile sınırlı değildir. Bu dijital öğelerin kopyaları herkesin edinmesi için mevcutken, NFT'ler, sahibine telif hakkından ayrı bir sahiplik kanıtı sağlamak için blokchainde izlenir.

  •   Etiket orucu
  •   Kaynak www.milliyet.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI