11-08-2022 22:19:42 Son Güncelleme: 11-08-2022 22:36:42

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ'DEN MUHTEŞEM '11 AĞUSTOS KOVA DOLUNAY ÇALIŞMASI'

DR. ASTROLOG ŞENAY DEVİ'DEN MUHTEŞEM '11 AĞUSTOS KOVA DOLUNAY ÇALIŞMASI'

11 Ağustos 2022 itibariyle gece gökyüzüne bakarsanız, Süper Dolunay'ın gökyüzünde büyük ve parlak bir şekilde gökyüzünü aydınlattığını  göreceksiniz.

Yılın bu  Kova Süper Dolunayı, her birimizin kendi duygusal durumumuzu değiştirmenin anahtarına sahip olduğumuzu hatırlatır bizlere,   Kova Süper Dolunayı suyun taşıyıcı duygusal arınma ve dönüşümü  için çok güçlü bir metafordur. Çevremizdeki dünya ruhumuzdaki  psişik kalıntıları ve durgun duyguları toplamak, onları misafiri olduğumuz dünyaya yansıtmadan geri vermeden önce temizlemek  su taşıyıcısının görevidir. Her birimiz gökyüzünden yansıyan bu güçlü  armağanı ve potansiyeli içimizde taşıyoruz bu süper dolunayda bu enerjiyi uyandırmalıyız. 

Kova Süper Dolunay Su Taşıyıcı çalışması 2022
Bu çalışma en iyi 10, 11 veya 12 Ağustos akşamı 1 kez yapabilirsiniz. 

İhtiyacınız olacak malzemeler
Bir sürahi su
Yarım çay bardağı hindistancevizi yağı
11 adet defne yaprağı
Yarım çay bardağı tuz 


Talimatlar:

1.) Auranızı temizlerken, aşağıdakileri tekrar edin. 

“ Tüm yaşamsal alanlarımda içimde ve çevremde akan sevgi dolu enerjilere açığım. Ağır, sıkışmış, durgun ve artık gerekmeyen her şeyi temizlerken ve kaldırırken bu enerjilerin bana katılmasını istiyorum. Auramın etrafında çalışırken, enerjim yükselir, canlanır ve yenilenir. Ben arındım, enerji tüm yaşamsal alanlarımda ruhumda bedenimde özgürce hareket ediyor, kalbim açıkça ve isteyerek sevgi veriyor ve alıyor. Şimdi en saf ışığımda duruyorum. Yüce rabbime şükürler olsun"

"Bu alanın ve  tüm yaşamsal alanlarımın etrafına altın bir koruyucu, iyileştirici ışık ışını gönderdim aldım ve kabul ettim. Bu alan ve bu bileşenler şimdi temizlendi. Bu alan yenilendi bu alan en saf, en sevgi dolu enerjiyle doldurulur. Barışın, umudun ve pozitifliğin yeridir. Alanım temizlendi, alanım korundu. Teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler."


2.) Su tasını iki elinizle alın ve su tası için hayatınızda temizlemek veya netlik kazandırmak istediğiniz üç önemli arzu dua ve niyetinizi yüksek sesle söyleyin. Duanızı isteğinizi arzunuzu, Tamamen pozitif cümleler ile yapın.

Okumayı bitirdikten sonra, su kabınızı alın ve iki elinizle tutun, aşağıdakileri okuyun veya o anda ne hissettiğinizi söylemekten çekinmeyin.
“Bu su, özgürleştirmek istediğim, temizlemek istediğim ve netlik kazanmak istediğim şeylere dair niyetlerimi tamamen emdi. Bu niyetler zaten hayatımın dokusunda tezahür ediyor. Onlar zaten barışçıl, sakin ve sevgi dolu bir şekilde büyüyorlar. Niyetim artık bu su ile etkileşim içinde. Bu su şimdi temizlendi. Sıfır durumuna en saf haline geri döndü. Bu su saftır. Tam olarak doğanın istediği gibi. Ve bu saflıkla, ruhuma, Dünya'ya ve üzerinde yürüyen herkese saflık getirsin. Bu suya teşekkür ediyorum ve şimdi onu geldiği yere geri veriyorum.”

 Ve ardından suyunuzu evinizin balkonuna ya da ayı gören bir bölgesine yerleştirin ertesi güne kadar bekletin içine yarım çay bardağı tuzunuzu eklemeyi unutmayın. Bu meditasyon, hem topraklama hem de Yüksek Benliğinize bağlanma üzerinde çalışarak enerjinizi merkezlemeye yardımcı olacaktır.
Meditasyonunuz tamamlandıktan sonra su tasını alın ve Ay ışığı altında şarj olması için dışarıya veya pencere kenarına koyun. Ay görünmüyorsa sorun değil su yine de ay enerjilerini emecektir. 24 saat beklettikten sonra suyun bir parçasını banyoda kullanmak için ayırıp diğer kalanını toprak yada lavabonuza dökün. ŞİFA OLSUN. 

4.) Suyunuzun Ay'ın titreşimlerini emmesini beklerken Aldığınız tüm içgörülere veya mesajlara dikkat edin. FARK Edin! 

 

5.) Duşunuzu aldıktan sonra biraz hindistancevizi yağı veya vücut yağı alın ve dairesel hareketlerle kalp merkezinize alnınıza ve iki omzunuzun ortasına ve omuzlarınıza az miktarda sürün. Yağın yatıştırıcı, yeniden şarj edici ve kalp enerjinizi geri yüklediğini hayal edin. Tüm bedeniniz şifalansın.  Bunu yaparken şu sözleri 10 kez tekrarlayın: “Ben aşkım ben bereketim ben şansım ben sevgiyim.

Ardından 11 adet defne yaprağınızın üzerine olmasını istediğiniz dileklerinizi yazın ve bakır bir kapta yakarak evinizde tütsü yapın küllerini doğaya ya yada evinizde bir toprağa dökün.
Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.
Dr. Astrolog Şenay DEVİ

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI