07-02-2023 12:09:26 Son Güncelleme: 07-02-2023 12:10:26

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'a özel araç girişi durduruldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlere ilişkin son bilgileri veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat süreyle görevli araç dışındaki araçların geçişini durdurmuş durumdayız. Diğer illerde de gerek olduğunda aynı tedbir uygulanacak." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'a özel araç girişi durduruldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD Acil Durum Yönetim Merkezi'nde Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin son bilgileri paylaşmak üzere basın toplantısında konuştu. Hayatını kaybedenlerin sayısının 3 bin 419'a yükseldiğini belirten Oktay, yaralı sayısının ise 20 bin 534 yükseldiğini açıkladı.

 

3 İLDE ARAÇ GİRİŞİ DURDURULDU

Kara yollarındaki duruma dikkat çeken Oktay, "Yollarla ilgili Hatay - Reyhanlı yolunda alternatif yol kullanılmakta. Antep-Nurdağı yolu özellikle görevli araçları için açılmış durumda. Özellikle afet bölgelerinde ulaşım son derece kritik. Bizim bu yolları açık tutmamız son derece önemli. İşi olmayan vatandaşların bu bölgelere girmemesini rica ediyoruz. Dolayısıyla bu bölgelerde, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibarıyla görevli araç dışındaki araçların geçişini durdurmuş durumdayız. Diğer illerde de gerek olduğunda aynı tedbir uygulanacak." ifadelerini kullandı.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI