25-08-2023 11:05:24

CoinW, Istanbul Blockchain Week 2023'te sektör liderleri arasında yer aldı!

CoinW, Istanbul Blockchain Week 2023'te sektör liderleri arasında yer aldı!

Türkiye’deki en büyük ve en etkili blockchain organizasyonlarından biri olan Istanbul Blockchain Week, 22-23 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşti. Katılımcılar arasında dünyanın önde gelen kripto varlık ticaret platformu CoinW de vardı. CoinW, dünyanın her yerinden sektör liderleri, grişimciler, yatırımcılar, teknoloji meraklıları ve daha pek çok katılımcı ile birlikte geleceğin finansal teknolojileri ve blockchain uygulamaları hakkında derinlemesine tartışmalara katıldı. Etkinlik, CoinW'ye yenilikçi fikirlerini paylaşması, finansın geleceğini ve yeni dijital ekonomiyi ortaklaşa yaratmak için diğer endüstri devleriyle işbirliği yapması için eşsiz bir fırsat sundu.

 

2020 yılından bu yana her sene düzenlenen Istanbul Blockchain Week, dünya genelinde blockchain, kripto para ve finansal teknoloji alanlarında önde gelen isimleri bir araya getirdi. 2023 etkinliğinde, 4.000'den fazla katılımcı ve 100'den fazla düşünce lideri ve konuşmacı, varlıklarıyla etkinliği zenginleştirirken, katılımcılar dünyanın dört bir yanından uzmanlar ve meslektaşlarla bağlantı kurma ve blockchain dünyasının geleceği hakkında daha iyi bir anlayış geliştirme fırsatı yakaladı.

 

CoinW’nin gümüş sponsor olarak yer aldığı IBW 2023'te kripto varlıklar, NFT’ler, DeFi, Web3, metaverse ve yapay zeka gibi birçok konuda verimli tartışmalar gerçekleştirildi. Etkinliğin odak noktası, finansal teknolojilerin potansiyelini ortaya çıkarmanın ve  sektörde olumlu bir değişim yaratmanın yollarını keşfetmek oldu.

 

Kullanıcıların güvenli ve verimli bir şekilde işlem yapmalarını sağlamak amacıyla yenilikçi ve güvenlik odaklı çözümler sunan CoinW'nin Istanbul Blockchain Week'e katılması, şirketin Türkiye'nin blockchain ve kripto para ekosistemine olan güçlü bağlılığını gösteriyor. CoinW, 2023'te Paris Blockchain Week, Coindesk Consensus ve Hong Kong Web3 Festivali gibi küresel ölçekli organizasyonlara da aktif olarak katılım sağladı. CoinW'nin bu büyük ölçekli organizasyonlara katılımı, marka ve ürün gücünün bir kanıtı olarak sektördeki konumunu daha da güçlendirmesini sağladı.

 

CoinW, etkinlik katılımcıları için çeşitli hediyeler hazırladı. CoinW standını ziyaret edenler ilgi çekici etkinliklere katılma fırsatı buldu ve özel hediyeler aldı. Bu, katılımcıların CoinW'nin son teknoloji ürünleriyle etkileşimde bulunmaları ve deneyimlerinin özel bir hatırasını eve götürmeleri için eşsiz bir fırsat oldu. IBW 2023 etkinliği sona ererken, CoinW yeni ortaklıklar ve işbirlikleri kurarak inovasyonu teşvik etmenin ve blockchain endüstrisinin gelişimine katkıda bulunmanın temellerini attı.

 

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI