04-06-2023 15:47:52

Çiçeği burnunda bakan geçmiş dönemde yapılanları överken Mustafa Varank araya girdi: Bunları ben söyletmedim

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda gerçekleştirilen devir teslim törenine Mustafa Varank'ın esprili sözleri damga vurdu. Yeni bakan Mehmet Fatih Kacır geçmiş dönemde yapılanları bir bir sıralarken Varank araya girip, "Ben Fatih'e say demedim, o kendi sayıyor" dedi.
Çiçeği burnunda bakan geçmiş dönemde yapılanları överken Mustafa Varank araya girdi: Bunları ben söyletmedim

Kabine'nin yeni üyeleri görevlerini eski bakanlardan devralarak mesaiye başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, görevi Mustafa Varank'tan devraldı. Varank ile Kacır arasında yaşanan diyalog, törendeki ciddi havayı yumuşattı.

BİR BİR ANLATIRKEN VARANK ARAYA GİRDİ

Bakan Kacır geçmiş dönemde hayata geçirilen projeleri, "Uzaya milli görüntüleme uydumuz İMECE'yi bu dönemde gönderme başarısı elde ettik. Gökdoğan gibi, Bozdağan gibi kritik teknoloji projelerini bu dönemde tamamlamak nasip oldu. TSE'mizin en büyük kalite kampüsünün temellerini bu dönemde atmış olduk. KOSGEB'in en kapsamlı programlarını bu dönemde başlattık..." şeklinde anlatırken, Mustafa Varank araya girdi. Varank'ın "Ben Fatih'e say demedim, o kendi sayıyor" sözleri salondakileri güldürdü.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI