27-01-2023 21:14:57

Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edindiği" iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
Bakanlıktan 'Selin Ciğerci evlat edindi' iddiasına yalanlama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; basında ve sosyal medyada Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlar yer aldığını belirtilerek, "Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur" denildi.

Haberin Devamı

"BEN BABA OLDUM"

Gökhan Çıra, önceki gün Instagram'da paylaştığı fotoğrafa, "Kızım Selenayım Saadetim Çıram. Hoş geldin prensesim, ömrüm, kalbim, nefesim. Küçücük dünyamıza hoş geldin cennet kokulum. Seni ilk kucağıma aldığımda ellerim titredi 'Şaka mı' dedim 'Ben baba oldum' dedim. Ellerim o kadar titriyordu ki tutamadım bile heyecandan. Kızım sana tapan bir ailen olacak arkanda. Aldığımız her nefesi senin için vereceğimize söz veriyorum. Kızım benim kücük Çıram. Bu bizim ilk uyuyakalışımız kızım unutma. Biraz ağlıyordun yanıma yatınca susmuştun. Hoş geldin sefa getirdin prensesim. Neler yazmak istiyorum ama ne yazabilirim bu duyguyu ne anlatabilirim. Odan hazır. Geliyorum kızım hazır mısın baban ve annen gibi güçlü olmaya" mesajını yazmıştı.

Haberin Devamı

Eski eşi Gökhan Çıra'nın gündem olan paylaşımı sonrası sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’den de açıklama gelmişti. Çocuğun Gökhan Çıra ve kendisine ait olduğunu belirten Ciğerci, "Evet, anne oldum. Siz de teyzesiniz. Beni tebrik edebilirsiniz. Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk. Evladım yakında gelecek uzun zamandır da odası var" demişti.

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI