04-06-2023 15:47:55

Adı MİT Başkanlığı için geçiyordu! İbrahim Kalın'ın sosyal medya profilindeki değişiklik dikkat çekti

MİT Başkanı Hakan Fidan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Dışişleri Bakanlığı'na getirilmesi sonrası gözler boşalan koltuğa hangi ismin getirileceğine çevrildi. Adı MİT Başkanlığı için geçen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın sosyal medya profilinde yaptığı değişiklik akıllara "Fidan'ın yerine Kalın mı getiriliyor?" sorusunu getirdi.
Adı MİT Başkanlığı için geçiyordu! İbrahim Kalın'ın sosyal medya profilindeki değişiklik dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan mazbatasını alıp yemin ettikten sonra Çankaya Köşkü'nde yeni Kabine üyelerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve 15 bakan değişirken görevine devam eden isimler Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. MİT Başkanı Hakan Fidan da kabinede Dışişleri Bakanı olarak görev aldı.

"İBRAHİM KALIN KOLTUĞA EN YAKIN İSİM"

Hakan Fidan'ın yeni görevi sonrasında MİT'in başına geçecek olan isimler de merak konusu oldu. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü olan İbrahim Kalın bu koltuğa en yakın isim.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASI BEKLENİYORDU AMA...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'n yeni kabine duyurusunda MİT Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü'nü de açıklaması bekleniyordu ancak bu iki göreve hangi isimleri getireceği Erdoğan tarafından açıklanmadı.

KALIN PROFİL RESMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Kamuoyunda bir süredir MİT Başkanlığı için Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ın adı geçiyor. Kalın bugün Twitter hesabında profil fotoğrafını değiştirdi. Kalın profil fotoğrafını koyu tonların hakim olduğu karanlık bir fotoğrafla yeniledi.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI