08-02-2023 11:34:18 Son Güncelleme: 08-02-2023 11:40:18

52 saat sonra enkazdan çıkarıldı, gözyaşları sel oldu: Hepinizi çok seviyorum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Hatay'da enkaz altında kalan Semra Et'i sabah saatlerinde kurtardı. 52 saat sonra kurtarılmanın sevincini yaşayan kadın, "Çok sağ olun. Hepinizi çok seviyorum" diyerek ekiplere teşekkür etti.
52 saat sonra enkazdan çıkarıldı, gözyaşları sel oldu: Hepinizi çok seviyorum

İki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek için afet bölgelerine giden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile A Takımı ekipleri, arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, bu sabah saatlerinde Hatay'da 52 saat enkaz altında kalan Semra Et'i kurtardı.

Ekipler tarafından enkazdan çıkarılan Semra Et, duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Et, "Çok sağ olun. Hepinizi çok seviyorum" diyerek ekiplere teşekkür etti, yanaklarını okşadı.

 

Kocaeli'den giden arama kurtarma ekiplerinin şimdiye kadar Kahramanmaraş'ta 16, Adıyaman 13, Hatay'da ise 3 kişi olmak üzere 32 kişiyi sağ kurtardığı öğrenildi.

Enkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsediEnkaz altındaki 46. saatin ardından hayata böyle gülümsediHaberi Görüntüle Faciada dünyaya gelen bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldıFaciada dünyaya gelen bebekten haber var! Ailesinden yaşayan bir tek o kaldıHaberi Görüntüle

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI