06-09-2022 08:13:36

26 yaşındaki genç, babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki genç, tartıştığı babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra karakola giderek cinayeti itiraf eden oğul, ölen annesi ve ablası hakkında kötü konuştuğu için babasını öldürdüğünü söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen genç, tutuklandı.
26 yaşındaki genç, babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Adatepe Mahallesi 24 sokakta bulunan müstakil bir evde meydana gelen olayda, A.V. (26), Şirinyer Polis Merkezi Amirliğine giderek, babası Kazım Vurgun'u (68) öldürdüğünü söyledi. A.V.'nin itirafı üzerine eve giden polis ekipleri, Kazım Vurgun'u kanlar içerisinde yüz üstü hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ise Vurgun'un koltuk altında ve sırtında 20 bıçak darbesi olduğu, adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

ÖLEN ANNESİ VE ABLASI HAKKINDA KONUŞTUĞU İÇİN CİNNET GETİRMİŞ

Olay Yeri İnceleme ekipleri ile savcının incelemelerinin ardından Vurgun'un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Vurgun'un ölümünün ardından gözaltına alınan şüpheli oğul A.V.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, babası ile 10 yıldır görüşmediğini, 6 ay önce barıştıklarını ve bugün eski konulardan bahsederken babası Kazım Vurgun'un, A.V.'nin annesi ve ablası hakkında kötü konuştuğunu duyduğu için cinnet getirdiğini ve bu esnada babasını bıçaklayarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüpheli, işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine sevk edildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.V., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI