14-04-2023 15:22:14

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı İçin Muhteşem Kutlama

23 Nisan Ulusal  Egemenlik  Çocuk Bayramı İçin Muhteşem Kutlama

 

Toprak Okulları, Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri  kapsamında okulların dışında gün boyu sürecek etkinlik düzenliyor. Bu yıl onuncusu düzenlenen, İstanbul Pendik Otto Doğa Park’ta gerçekleşecek etkinliğe Hababam Sınıfı vokal grubu  şarkılarıyla çocukları eğlendirmek için bayram tadında bir konser verecek. Katılımın ücretsiz olduğu  etkinliğe tüm çocuklar katılabilecek.

Toprak Okulları kurucularından Esin Tutgun; "Yaklaşık 20 yıldır İstanbul’da bulunan eğitim kurumlarının sınıf dışı eğitim ve aktivitelerini düzenliyoruz. 10 yıl boyunca ortalama 10.000’e yakın çocuk ve 50’ye yakın eğitim kurumu ile yüzlerce aktivite ve proje gerçekleştirdik. Yaptığımız bu çalışmalardan elde ettiğimiz deneyimler ve yurt dışı araştırmalarımızın sonuçları bizlere doğanın en güçlü ve en donanımlı öğretmen olduğunu gösterdi.” dedi. 

Esin Tutgun ve Murat Öztürk'ün ‘Toprak ve Su’ temasıyla yola çıkarak 
çocukların bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurdukları Toprak Okulları, yine muhteşem bir törenle 23 Nisan etkinliği kapsamında  çocuklara adeta bir bayram hediyesi verecek.

23 Nisan Ulusal  Egemenlik  Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlik, İstanbul  Pendik Otto Doğa Park’ta saat 12:00'de başlayacak.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI