05-12-2022 09:37:35

2023 yılında burçları neler bekliyor? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı

Ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi ile projelerini, başarısının sırrını, 2023 yılı değerlendirmelerini konuştuk. İşte Manşetteyiz'e özel o röportajın ayrıntıları...
2023 yılında burçları neler bekliyor? Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı

- 2021 yılında harika bir röportaj yapmıştık. Aradan geçen süre zarfında neler yaptınız? Pek çok yeni proje hayata geçti takip ettiğimiz kadarıyla... Bunlardan biraz söz edebilir misiniz?

Gökyüzünün öğrencisi olmadan yeryüzünün öğretmeni olunmaz ilkesi ile araştırmaya bilginin eşsiz ışığında aydınlanmaya ve aydınlatmaya gayretimiz. Bir çok yeni projenin heyecanı içindeyim. Akademik olarak Şişli Meslek Yüksek Okulunda Danışma Kurulu üyesi olarak göreve başladım. Gençler ile bir arada olmak yeni projeler üretmek beni fazlası ile mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. AstrodehA markamızı daha geniş yelpaze ile büyüttüğümüz bir süreçteyiz.  Astrodeha astroloji okulumuzda temel astroloji numeroloji eğitimlerimize Sayın Cemil İpekçi meditasyon ve kriya yoga dersleri  ile katıldı. Bunun yanı sıra  Astrodeha shop ve Astrodeha reklam ve menajerlik şirketlerimiz faaliyetine başladı. Özellikle AstrodehA shopta benim tasarladığım kişiye özel burcunun yönetici gezegenine göre doğal taş ve sembollerden oluşan harika bir yüzük ve takı koleksiyonu geliyor. Kullanacak kişilerin enerji akışını dengeleyecek ürünlerimiz bununla da sınırlı kalmayacak  önemli isimler ile sürpriz hazırlıklar içerisindeyiz.

- Astrolojik değerlendirmeleri harika kliplerle görsel şölene dönüştürüyorsunuz? Bu fikir nasıl gelişti?
Astronomi Astroloji sembolizm kardeştir. Yeni Ay Dolunay Ay ve Güneş tutulmalarında yüz yılllardır Müneccim başları tarafından çeşitli uygulama ve çalışmalar yapılmış gerçekleşen bu önemli gökyüzü geçişlerinden kullanılan materyaller bitkiler önem taşımıştır. Bizler de görsel hafızası güçlü yapıda bir milletiz  semboller ve yapılacakları en uygun nasıl anlatıp okur ve takipçilerimize yansıtırız düşüncesi ile ekibimle yaptığımız beyin fırtınası sonuncunda Astro Klipler çekmeye önemli gezgen geçişlerinin enerjisini pozitif hale getirmeye yardımcı  sembolleri uygulamaları görsel bir şölenle sevenlerimize aktarmaya karar verdik ve her ay paylaşmaya başladık. Buradan değerli yönetmenim Recep Bahçıvan ve kıyafetlerimi özenle tasarlayan modacım Oktay Seven ve tüm ekibime de sonsuz teşekkürler ediyorum.


- Yeni bir kitap projeniz var mı?
Kısa bir süre önce yazarı olduğum İnkilap Yayın evinden Gökyüzünü Keşfedin adlı yeni kitabım çıktı. Okuyuculardan çok güzel geri dönüşler almaktayım. Tabi ki  2023 te yeni bir kitap daha gelecek onunda hazırlığı içerisindeyim.

- Astroloji, yazarlık , köşe yazarlığı, astroloji eğitimi akademisi derken menajerlik hizmeti de vermeye başladınız. Hepsini aynı anda yönetmek zor değil mi, bu başarınızın sırrı ne?
Menajerlik firmasını kurmam da en büyük etken yaşadığım bir takım aksaklıklar oldu aslında. Bireysel kurumsal olarak öncelikle kendi işlerim olmak üzere  bireysel ve kurumsal olarak bu oluşumun yapılması gerekliliği doğdu ve gökyüzünün destekleyici enerjileri altında faaliyetimize başladık. Danışman, alanında uzman, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar deneyimli ve kalifiye donanımlı kişi ve ekip olmalıdır. Bir danışmanlık firması temel olarak kişi ve  şirketlerin yöneticilerini hedefler ve onlara, Yeni bir projeye başlamadan önce şirketin hedeflerine ulaşmak veya bir strateji oluşturmak için şirketin eylem planını yönlendiren kişilerdir. Menajerlik firması kriz anında da kriz yönetimi açısından önem taşır. AstrodehA  ve Ekibi PR marka olan veya markalaşma sürecindeki ürünlere, şirketlere, kurumlara, Kişilere kısa sürede sürekli başarılar sağlamayı dünya da ki trendi  yenilikçi yaklaşımları ile gerçekleştirir. Ve giderek pek çok kişinin PR iletişim danışmanlığı menajerlik yaptığı bu süreçte  mesleğinizi yeteneklerinizi fark edilir kılıp dikkatleri üzerinize toplamanızı  profesyonel ekibiyle sağlamak için kuruldu. Günümüzde tanınmak ünlü olmaktan önemli olan kalıcı olmak ve kalıcı işlerin altına imza atabilmek süreklilik olmalı ilkesi ile AstrodehA ve ekibi  kişi ve kurumları bu amaçlara eriştirmek için kuruldu.  Ben bu kısımda çalışacağımız kişiler ve kurumlar için Eşref saati ve doğru zamanı belirlemekte gökyüzü rehberi olarak iş başında olacağım. Doğru bir işi yanlış zamanda yapmanın önüne geçmek amacımız.  İyi bir ekibim olduğu için şanslıyım. Ben işime aşık bir iş kolik olduğum için bana zor gelmiyor açıkçası daha çok motive oluyorum. Ortada bir başarı varsa bu çok çalışmak istemek ve vazgeçmeden mücadele etmekle gelişiyor sanırım.

- Çok başarılı, ünlü ve çok güzel bir kadın olmak nasıl bir duygu?
Öncelikle bu güzel düşünceleriniz için müteşekkirim. Yüce Allah layık olmayı nasip etsin. Ben kendimi işimi ve hayatımda ki insanları okurlarımı çok seviyorum aramızda ki müthiş sinerji ruhumu bedenimi besliyor daim olsun hep beraber güzel iyi doğru olanda buluşmaya devam edelim.

- Gençlerimize başarı yolunda önerilerde bulunmanız gerekse, neler söylemek istersiniz?
Öncelikle muhakkak, Kendilerine hedefler belirlesinler ve şuna inanıyorum Aslan yattığı yerden belli olur. İş hayatında muhakkak zorluklar baskılar engeller olacaktır. Mücadele etmekten vazgeçmesinler dünyada olan biteni yakından takip edip özellikle sevecekleri işi yapabilmek için eğitim programlarını başkalarını memnun etmek için değil kendilerini mutlu edip geliştirebilecekleri şekilde planlamaya özen göstersinler. Hayat uzun soluklu bir maraton iniş çıkış düşüş kalkışları ile  her zorluk bir gün bitecektir çok çalışsınlar ve engellerin aşılmak olduğuna inanarak ilerlesinler.


- Günümüzde "Aşk" kavramını nasıl yorumlarsınız?
Günümüzde aşk ı tanımlamak ve yaşamak oldukça zor. Kendimizi de bizi seveni de sevmeyi bilemiyoruz pek çoğumuz. Ama şu bir gerçek ki Aşk ruhu bedeni hayatı güzelleştirip şifalandıran en gerçek en özel duygu. Kalplerimizin sevme ye sevilmeye ihtiyacı var aşk bizlerin yaşam kaynağı. Aşk cemre olup kalplerimize düştüğünde tüm cesaretimizle bu özel duyguya sahip çıkmalı ve kıymetini bilmeliyiz.

- Stratejistler ve komplo teorisyenlerine göre daha zor bir dünya bekliyor çocuklarımızı? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İnsanları korkuya sürüklemek psikolojik çöküntü ile mücadeleden alı koyar. İnsan düşündükçe mücadele edip keşfettikçe zorlukların üstesinden gelebilir.  Tabi ki kolay döngülerden geçmiyoruz ama ben olaylara uzman bir gökyüzü rehberi olarak tümsel bakar ve her zaman çözüm odaklı olunması gerektiğine inanırım. Hırslarımızdan yüksek kibir ve egolarımızdan arınmamız gerekli bireysel ve toplumsal olarak.  Ayrıştırmalara negatif ile beslenenlere karşı BİZ olabilmek dünyayı daha güzel ve yaşanır bir hale getirmek için yüreklerimizi birleştirme dönemindeyiz.


- 2023 yılı astrolojik değerlendirmeniz nedir? Ülkemizi ve dünyayı neler bekliyor? Nelere karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor?
2023 Hint Astrolojisine göre Ashwini Nakhastranın 2nci aşamasında başlıyor. Dünya daha barışçıl olma yönünde bir dönüşüm enerjisine giriyor.
Kuzey güney ülkelerinde ciddi siyasi krizler çatışmalar
Çevresel değişimler çevre ve hayvan hakları ile ilgili koruma da düzenlemeler
Ekonomik anlamda çok keskin yaptırım ve yapılanmalar
Doğa olayları toprak kaymaları depremler ve kuraklıklar
Liderler ile ilgili önemli değişimler yenilikçi yaklaşımlar
Sanat ve sanatçılar ile ilgili büyük projeler
Yeni Virüsler ve tıp dünyasında keşifler
Sermaye piyasalarında önemli iniş çıkışlar
Teknolojide önemli yenilikler insanlığın faydasına olacak gelişmeler ve teknolojik istilaya tanık olabiliriz.
Gökbilimde çığır açacak önemli gelişmeler ve yenilikler bizleri karşılıyor.
Çin Astrolojisine göre 2023 Dişi Siyah Su Tavşan Yılı olacak. Sevgi kavramı her birimiz için yaşamlarımızın tam merkezinde olacak 2023 te.

- 2023 Dünyada ciddi bir ekonomik kasosla karşı karşıyayız. Bizi önümüzdeki yıllar neler bekliyor ekonomik anlamda? Ne gibi tedbirler almalıyız?
Var olan yatırımlarımızla ilgili ani kararlar almamalıyız. Özellikle 28 Mart 2023 e kadar  bilmediğimiz emin olmadığımız yatırım planlarından uzak durmalıyız. Geçtiğimiz ay Finansal astroloji alanında da uzmanlığımı tamamladım. Değerli okurlar her ay yapacağım finansal astroloji değerlendirmelerini takipte kalsınlar.

- Bazı uzmanlar covidin virüsler çağının sadece fragmanı olduğunu iddia ediyor. Yeni virüsler ve hastalıklar yeniden gündeme gelebilir mi?
Dünyanın pek çok ülkesinde farklı virüsler olacağını gösteren gezegen yerleşimleri varken yaşadığımı zorlu süreçleri unutmadan daha tedbirli ve duyarlı olmak her birimiz için önemli.

- 2023'te hangi burçlar nelere dikkat etmeli?
Koç 2023
KOÇ yüksek motivasyona ve güçlü fikirlere sahip olurlar, bu da onları kolayca problemlere sokabilir. Ancak bazen aynı baskın faktör, hayatlarında son derece zorlu savaşları kazanmalarına yardımcı olabilir. Koç. Zor zamanlar sizi test etmek içindir. İnişler ve çıkışlar ile mücadele etmek çok fazla olacaktır. Sizler  duygusal olduğu kadar fiziksel iniş çıkışlarla da nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz. Ancak, üçüncü çeyrekte Rahu ile gelebilecek bazı sorunlara dikkat edin. Jüpiter'e tüm yıl boyunca hayatınıza yardımcı olacağı için yaşananların aşılacak olduğuna güvenebilirsiniz. 2023'ün ikinci yarısında gezegen hareketlerinin değişmesiyle birlikte gelecek bollukla Koç burcu kadın ve erkekleri bir şeyler yapmak için bazı planlar yapın.

Boğa  2023
Boğa insanları hayatlarına odaklanma konusunda profesyoneldir. 2023, sizlerden bazı değişiklikler yapmanızı istiyor  iyi olanları. Hayallerinizin peşinden gitmek ve her şeyde elinizden gelenin en iyisini yapmak için normal hayatınıza müdahale etmeniz gerekebilir. Gökyüzü, yılın sizi mücadeleye sokacağını söylemiyor. Ancak, kararlarınızı uygulamak kesinlikle daha iyi olmanızı sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz Venüs olarak hem kişisel hem de profesyonel yaşamınız için bir nimet olacak. Ancak öte yandan, Rahu hayatınızın tüm alanları için biraz zahmetli olabilir. Bunca zaman inşa ettiğin şeylere zarar verebilecek şeyler yapmanız için sizi kandırabilir dikkatli olun. Ama endişelenmeyin, Ketu sizi zorlu zorluklardan kurtarmak için orada. Kendinizi iniş çıkışlardan korumak, Yeni Yıl 2023'ün sizden beklediği bir şey olacak ve bu nedenle, gezegenlerin desteği ve dikkati ile bir öğrenme yılı sizin için sürprizleri getiriyor.
İkizler 2023
İkilik, karakterinize yansıyan bir kavramdır.  Peki, yılın en iyilerini kucaklamak için kendinizi yeniden şekillendirmeye ne dersiniz? 2023, bilinçli olarak dualitenizi bir kenara bırakmanız ve durumu çözmek için sabırla hareket etmeniz gereken kafa kafaya durumların önünüzde gerçekleşebileceği enerjileri getirmekte. Yıl sizin için müreffeh olacak. Ama aynı şeyin olması için her şeyi hizaya getireceksiniz. Ayrıca, zamanın gereksiniminin ne olduğunu bulmanız gerekir. Etrafınızdaki insanlar akraba ve arkadaşlara dikkat  ancak onlara çok fazla güvenmeyin, çünkü Satürn gezegeni yakında kendi başınıza daha iyi olduğunuzu ve her şeyi kendi başınıza yapabileceğinizi fark etmenizi sağlayacaktır.  Mars ve Venüs yardımcı olacak ve lehinize çalışacak. Bu nedenle, ikili kişiliğiniz sizi iki farklı yöne götürse bile endişelenmeyin, 2023 gezegen geçişleri size yardım etmek için oradalar, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayın ve hayatınızın birçok alanında başarılı olmanızı sağlayın. Bu yüzden 20023 te  düzenli olarak sağlıklı uygulamalar üzerinde çalışın ruhsal fiziksel sağlık açısından, profesyonel olarak ve finansal olarak sakin dokunuşunuzla gerekli bazı değişiklikleri yapın ve 2023 hayalinizdeki yıl olacak.

Yengeç 2023
Yengeçler, Kurban psikolojisinden uyanışa geçmeye olsun gayretleriniz bu yüzden tutkularınıza ve planlarınıza elinizden gelen en iyi şansı verin. Hayata doğru uygun coşku ve enerjiyle, yılın o kadar da elverişsiz olmayan günlerinde bile başarılı olacaksınız. Fakat gökyüzü yılın ilk aylarında, kafanızdaki bir çatışmayı gösterir  duygusal olun ve her şeyi söyleyin ya da herkese pratik yönünüzü gösterin ve yerinizde olun ve gözlemleyin. Karar vermenize yardımcı olmak için Jüpiter orada olacak. İster profesyonel hayatınız, ister özel hayatınız olsun, gezegen size yardımcı olacaktır. Ancak, Satürn'ün de orada olduğunu ve hayatı farklı anlamanıza izin vermek için sizi yavaşlatacağını unutmayın. Ayrıca Ketu da eylemde olacak, hayatınızın çoğunda başarıya giden küçük bir geçit olacak. Ancak, aynı şeyin olması için, tek ihtiyacınız olan bir tutam tavsiye (hayatınızın bazı alanlarında) ve kendinize olan inancınızdır ve kısa sürede hayatınızda iyi sonuçlar olacaktır.

Aslan 2023
Cesur Aslan burçları için hayatta hiçbir şey zor değildir. Yıl, yolunuza bazı zorluklar çıkarsa da, oldukça başarılı olacaksınız. Aslan yıllık burç 2023 gezgen enerjileri, yıl içinde sizin için en iyisinin memnuniyet verici enerjileri getiriyor sizlere. Ancak en iyi olma ve en iyisine sahip olma açlığınız, elinizden gelen en uygun çabayı göstermenizi sağlayacaktır. Gezegenler sizden bunu talep ediyor. Ancak öte yandan, onurunuz ve gururunuzla ilgili her şeyi almadan önce değerlendirmenizi de isterler. Yani ilk aydan itibaren güzel şeylere inanın. Orada olmayan şeyler için endişelenmek yerine, sahip olduğun anların kıymetini bilmelisiniz. Üçüncü çeyrek civarında, Jüpiter gezegeni harekete geçtiğinde, işler kesinlikle iyiye gidecek. Venüs de profesyonel hayatınıza bazı değişiklikler ve pozitiflik getirmek için orada olacak. Fakat, Kendinizi geride tutun Aslanlar, çünkü Satürn ve Rahu zaman zaman size engeller ve engeller çıkarmak için orada olacaklardır. Bu nedenle, Yeni Yıl refah açısından sizin için biraz zor olabileceğinden, özellikle sağlık açısından hayatınızda olabilecek zorluklara dikkat edin. Aşk hayatınıza ise her zamankinden daha fazla değer gösterin.

Başak  2023
Zodyak kuşağındaki en aklı başında insanlardan birisiniz. Ama si bile mükemmel değilsiniz. 2023 yılı Başak burcu, sizin için küçük bir uyarı işaretiyle birlikte geliyor yılın ilk ayları keskin sonuçlara varmaktan kaçının!. Bu nedenle, bu küçük tavsiye sizi yıl içinde günler ve haftalar kazandıracak ve geçen yıldan geriye kalanları iyileştirmenize yardımcı olacaktır. Mars ve Merkür yılın ilk yarısında bol bol fırsatlarla buradalar ve onların bereketiyle planlanmamış ama mümkün olan şeyleri yapacaksınız, kafanız karıştı mı? Karışmasın. O halde, aniden başınıza bir şey gelse bile, bunları geçmişteki işlerinizin ve çalışmalarınızın bir sonucu olarak kabul edin. Ketu harekete geçeceği için sonlara doğru tetikte olun. Bu gezegensel geçiş 2023 nedeniyle inişler ve çıkışlar, sahip olduğunuz finans ve ilişkilerde değişiklik olasılıkları var. Engellerle ve güzel zamanlarla yüzleşerek başarı ve mutluluğu yakalayacaksınız, kesinlikle bir çukura düşmekten çok uzaktasınız, bu yüzden sevinin ve 2023'te elinizden geleni yapın.

Terazi  2023
Hepimiz, sakinliğinizin anahtarının denge olduğunu biliyoruz. Ve 2023, bu enerjiyi güçlü bir şekilde gösterir. Ancak iç gözlem, gelişmeleri anlamak ve zamana göre değişiklik yapmak ihtiyacınız olacak bir şey olacaktır. Gezegensel geçişler size büyük ölçüde yardımcı olacak ve hayatınıza memnuniyet getirecektir. Yine de, doğru olan her şeyin sizin için işe yaramayacağını unutmayın. Bir tarafta, bazı gezegenler sevdiğiniz dengeyi sallamaya çalışırken, diğerleri onu tekrar elde etmenize yardımcı olacaktır. 2023'ün ilk çeyreğinden itibaren harekete geçmeniz gerekecek. Terazi yerlileri, Satürn sizi bir şeyler için test etmek için burada olmasına rağmen, Rahu'nun durumlarda sizi kandırmak için olduğuna dikkat etmelidir, her şeyde iyi olanı görebilmeniz önemlidir. Belirli bir süre için başkalarının yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Egoist olmaktan kaçının ve gerekli yardımı aramalısınız.  2023 yılında mutluluk kapınız olacak, bu yılda şans, fırsatlar ve harika şeyler sizi bekliyor; sadece planladığınız veya beklediğiniz şeyler hakkında tamamen açık ve pozitif olmalısınız.

Akrep 2023
Akrep burçları. Kendnizi geliştirmenizi ve pek çok konuda daha üretken olmanızı sağlayacak enerjileri getirmekte.  . Bununla birlikte, diğer yandan, hayatınızdaki mutlu zamanları kendinize çekmek için ihtiyacınız olan tek şey küçük bir değişiklik. 2023'te Jüpiter gezegeni geçişi, aklınızdaki bazı şeyleri netleştirmeniz için büyük bir şans olacak. Ancak diğer yandan Satürn geçişi hayatınızın belirli alanlarına bir uyarı olarak gelecek. Bu olaylar kombinasyonu, kesinlikle algınızı birçok yönden değiştirecektir. Ayrıca, hayat hakkında sahip olduğunuz bazı inançları ve içindeki  tereddütleri korkular şifalandıracaksınız. 2024 yeni yıl karar listeniz varsa; uygulamaya geçin. Finansal konular ve aşk hayatınızda gezegen geçişleri ancak sabrınızın ve azminizin mükafatını alacağınız enerjiler olarak aydınlatacak yaşamlarınızı.

Yay  2023
2023, keşif ve anlayış için bir zamanı işaret ediyor. Sadece gezegenlerin güçlü enerjileri almakla kalmayacak, aynı zamanda bazı büyük başarılar elde edeceksiniz. Venüs ve Jüpiter size birlikte yardımcı olacakları zaman, işler kolay ve güzel görünecek. Bununla birlikte, Ketu transit 2023, hayatınızdaki birçok şey için bir durdurucu olacaktır. Bir yandan sizi yanlış şirketten kurtaracak, diğer yandan da kendi yolunda seçmeniz gereken yolu gösterecektir. İşaretleri arayın ve kendiniz olun. Ayrıca, aklınızda ve kalbinizde doğru olanı arıyorsanız, büyük bir nefes alın, acele etmeyin, bunalmaktan kaçının ve gerçekte olduğunuz kişi olun. 2023 Mükemmel bir yıl olacak! Ayrıca, işler tekrar tekrar yolunuza çıkıyorsa gezgenler sizi yaşam ve yolları hakkında net bir bakış açısı elde etmek için değişiklikler ve değişiklikler yapmaya zorlayabilir. Bu nedenle, oto kontrolü elden bırakmayın.

Oğlak  2023
Engeller gelir geçer ama Oğlaklar pes etmez! Ve bu, 2023'teki tavrınız olarak kalmalı. Güçlü bir şekilde, etik ilkeleriniz ve yaşam biçimleriniz üzerinde durursanız, Oğlak burcunun 2023 yıllık burç yorumuna göre oldukça iyi bir iş çıkarırsınız. Politikalarınız sadece size başarı kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda tüm hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Önceki yılın kalan planları nı uygulayabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeniz ve hayatınızın tüm alanlarını doğru bir tutum ve farkındalıkla yönetmeniz gerekiyor. Maddi durumunuz iyi olsa da sağlığınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gezegen Satürn bazı olayları geciktirmek için orada olacak. Ancak Jüpiter gezegeni sizi birçok sıkıntıdan kurtaracak. İlk çeyrekten itibaren, bu yıl yolunuza çıkacak her şeye karşı tavrınız olumlu olacak. İster aşk hayatınız, ister evli hayatınız olsun zaman zaman partnerleriyle vakit geçirmekten keyif alırlar. Ancak aynı şeyin olması için bir dizi düşünceyi takip etmeniz gerekecek. Ancak diğer yandan, sizi kısa sürede yolun diğer tarafına sürükleyeceğinden herhangi bir kısayolla karşılaşmamayı unutmayın. Öyleyse asaletine bağlı kal ve en iyi olduğun şeyin peşinden git .

Kova  2023
Tıpkı sembolünüz gibi, yüksek sesle söylemek için çok fazla şey taşıyorsunuz. 2023, biraz zaman geçirebileceğiniz ve önümüzdeki yıl daha iyi şeyler elde etmek için kendiniz üzerinde çalışabileceğiniz bazı günleri ve olayları getirecek sizlere.  Ayrıca, tüm çabalarınızı sürekli doğru yerlere koyarsanız, yıl sizin için harika olacaktır. Aksine, sizi bir şeyler yapmaktan alıkoyan hiçbir uyarıyı görmezden gelmemeyi unutmayın. Özellikle kişisel yaşamınızda Güneş ve Mars ile doğru şeyler gelecek. Mars transit 2023, bir önceki yıla göre raydan çıkan şeyleri de düzeltecek. Rahu ve Ketu gezegenlerinin etkisi de burcunuzda olacak, iş eğitim ve aşk hayatınızda en iyi ve kusursuz yönünüzü göstermelisiniz. Durum zor görünse bile, doğru şeylere bağlı kalın, ve yakında üçüncü çeyreğe doğru yapbozunuzun eksik parçası gözlerinizin önünde olacak. Biraz dikkatli olun, düşündüğünüz her şey istediğiniz gibi çalışmayabilir. Bu nedenle, durumu bulandırmamaya çalışmayın. Bunun yerine, kendinizi bu şekilde ayarlamaya çalışın. Ayrıca, iyi yılınızı pek de iyi olmayan bir yıla dönüştürebileceğinden asla bencil amaçlarla hareket etmeyin.

Balık  2023
Her şeyden önce, sahip oldukların için minnettar olmalısınız. 2023 gezegen enerjileri  sizi bunu yapmaya çağırıyor. Hayatınızın tüm yönlerinde, gezegen geçişleri, mutluluğu yaymanıza ve hayatınıza aynı şeyi çekmenize izin verecektir. Slogan üzerinde çalışın günde bir iyilik! Burcunuzun öngördüğü gibi, ara sıra karamsarlığa ve ikili bir zihne girme şansınız çok yüksek. Bir kez olsun, bir önceki yılın bittiğini ve dinlenebileceğinizi düşündüğünüzde, işlerin daha hızlı ve güçlü bir şekilde geldiğini göreceksiniz. Bununla birlikte, 2023'teki Mars geçişi, zorluklarla yüzleşmenize ve sizin için senaryoları düzeltmenize yardımcı olmaya hazır. Ama öte yandan Rahu da orada olacak. İkili doğanızı etkileyebilir ve sizi güzel ve keyifli bir hayattan uzaklaştırarak kendi zor yollarına yönlendirebilir. Ama endişelenme, yıl sonuna kadar, , hayatın getirdiği engellere cevap vermenin kendi yollarını bulmalarına yardımcı olacak dersler ve öğrenim ile birlikte olacaklar. Ayrıca, hayatınızı mutlu ve kolay hale getirmek için değerlerinize bağlı kalın.


- Dünyada 3 şeyi değiştirme gücü verilse size, sırası ile neleri değiştirirdiniz?
Kötülüğe hizmet eden tüm düşünce kavramlarını değiştirir eğitim sistemini yeniler tüm insanları okumaya araştırmaya yönlendirirdim.
Şiddet savaşa neden düşünceleri insanlığın zihninden siler sevgiyi barışı ahengi koruyan düşünce yapılarını benimsemelerini isterdim.

Sevginin kadın erkek çocuk hayvan tüm canlıları şifalandırıp koruyup yüceltmesini tüm insanlığın birbirine saygı çerçevesinde adaletle birinin diğerinden üstün olmadığının yüksek farkındalığında yaşamalarını isterdim.

- Harika olumlama ve tekinleriniz var. 2023 yılını mottosu ve olumlaması ne olmalı?
Kainat hak, liyakat ve adalet üzre kurulmuştur. Kainatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz!...
Layık olursan, layık olduğunu elbette elde edersin; Amma bir şeye layık olmak için gereken çabayı gösteremeyenler, o şeye layık olamazlar, Ve o şeye layık olacak çabayı gösterebilenler de, Ancak hakkettiklerince, hak ettikleri derecede alırlar karşılığını. Kendini sev empati kur emek ver yürek ver sev sevilmeyi de bil dengeyi koru.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI