27-03-2024 16:16:03

16 yaşındaki çocuk "kız meselesi" kavgasında öldürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde "kız meselesi" sebebiyle biri 16, diğeri 20 yaşında olan iki kişi arasında kavga çıktı. 20 yaşındaki gencin tabancayla ateş açması sonucunda 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
16 yaşındaki çocuk

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kız meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 20 yaşındaki genç gözaltına alındı.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Beylikbağı Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi Sarı Cami mevkiinde iddiaya göre, akşam saatlerinde bir araya gelen Kadem Can Çiçek ile E.K.D. (20) arasında kız meselesi sebebiyle tartışma çıktı. E.K.D'nin arkadaşlarının da dahil olmasıyla büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. O esnada E.K.D. tabancayla rastgele etrafa ateş açtı. Kurşunlardan birinin göğsüne isabet ettiği Kadem Can Çiçek kanlar içinde yere yığıldı, E.K.D ise olay yerinden kaçtı.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Caddeden geçen bir minibüs sürücüsü Kadem Can Çiçek'i aracıyla Fatih Devlet Hastanesine götürdü. Kadem Can Çiçek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çiçek'in cenazesi otopsi işlemleri için Gebze Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Öte yandan, polis ekiplerinin çalışması neticesinde E.K.D gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI