11-06-2022 14:57:04

TÜRKİYE’NİN KARAYİPLERİ OLARAK ANILIYOR!

Türkiye’de Karayipler’i yaşamak isteyen tatil severler, berrak denizi, korunmuş doğallığı, turkuazın her tonu denizi ve beyaz kumuyla Regnum Carya Alia Beach’de buluşuyor.
TÜRKİYE’NİN KARAYİPLERİ OLARAK ANILIYOR!

 

Havaların ısınmasıyla tatilseverler araştırmalara başladı. Regnum Carya Alia Beach, özgün mimarisi ve doğasıyla misafirlerine karmaşadan uzak, huzur dolu bir tatil arayanların yeni adresi olarak anılıyor. Akdeniz esintilerinin ve palmiye ağaçlarının, ruhları ferahlatan huzurunu buluşturan beach,  Akdeniz’e yakışacak şıklıkta dekore edilen şezlong ve şemsiyeler ile güneşlenme imkanı sunuyor. Dünyanın birçok ülkesini ve kültürünü deneyimleyen şefler, Uzak Doğu, Akdeniz ve Latin mutfağı ve özgün menüleriyle konuklara gastronomi şöleni yaşatıyor. Özenle seçilmiş kokteyl menüsü ve tropikal meyve servisi ile Antalya sıcağında serinletici bir deneyim sunuyor. 

 

Zamanın huzurla akışına yön veriyor

Seçkin misafirlerine, seçkin çalışanlarla hizmet veren beach, soğuk havlu servisi, güneş gözlüklerinin silinmesi gibi daha önce hiç düşünülmemiş ayrıcalıklı hizmetlerle misafirlerini şımartıyor. Kalabalıktan uzak, ailesiyle ve sevdikleriyle baş başa bir sahil deneyimi yaşamak isteyenlere sessiz ve bir o kadar huzur dolu hizmet veriyor. Doğanın renkleri, denizin eşsiz manzarası, beachin kalitesini üst sıralara taşıyan dekorasyon ve tasarımıyla misafirleri ilk andan itibaren pozitif duygulara sürükleyen beach, zamanın huzurla akışına yön veriyor.  

 

İzole tatil deneyimi yaşatıyor

 

Türkiye ve Akdeniz’in resort oteli Regnum Carya’da yer alan Alia Beach’te canlı müzikler, ay ışığında yakılan ateşler, eşlik edilen danslarla zaman burada duruyor. Sahil deneyimini daha da özelleştirmek ve izole etmek isteyenler için kumsal ve iskelede bulunan, yiyecek ve içecek hizmetinin de verildiği özel kabanalarda ailesiyle ya da sevdikleriyle tatili baş başa geçirme imkanı sunuyor.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI