12-08-2021 20:50:11 Son Güncelleme: 12-08-2021 21:00:11

Vadi Açıkhava’da Ebru Yaşar rüzgarı esti...

Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı TURKCELL YILDIZLI GECELER konserleri Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı Türkcell Vadi Açıkhava’da Ebru Yaşar’ı ağırladı.
Vadi Açıkhava’da Ebru Yaşar rüzgarı esti...

Haber: Özlem Avcı

Pandemi sürecinin ardından sahnelere hızlı bir geri dönüş yapan Ebru Yaşar, İstanbul’un son yıllarda açılan en özel performans mekanı Turkcell Vadi Açıkhava'nın muhteşem sahnesinde, özel repertuvarı ve göz kamaştıran kıyafetleriyle sevenlerini büyüledi. 4 yıl aranın ardından yayımladığı son albümü Gel de Sevme ile büyük bir başarı grafiği çizen, ‘Yalnız Uyunmaz kısa sürede çiftlerin aşk şarkısı olan ‘Ben Bilmem’ ve ‘Sessize Aldım’ ile listeleri alt üst Ebru Yaşar, kendisini izlemeye gelen sevenlerine 3 saate yakın unutulmaz bir performans sergiledi.

Yalnız Uyunmaz şarkısı ve kendisine eşlik eden dansçıları ile görkemli bir sahne açılışı yapan Ebru Yaşar, Tuana Büyükçınar imzalı kostümü ile göz kamaştırdı.  Konserin ikinci yarısında dünyaca ünlü Balmain’in kıyafetine giyen Ebru Yaşar, bu büyük değişimi için stil danışmanı Mehtap Stefou ile çalıştı.

‘Bu gecenin yıldızı ben değil sizlersiniz’ diyen Ebur Yaşar, kariyerini inşaa eden Bu Sahilde, Senin Anan Benim İçin Doğurmuş gibi şarkılarının yanı sıra Alev Alevi Ben Ne Yangınlar Gördüm gibi coverlarla zenginleştirimiş repertuvarıyla ne kadar güçlü bir yorumcu olduğunu kanıtladı.

Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi Açıkhava’da Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi Ebru Yaşar ile son buldu. İyi ve kaliteli müzik dinlemeyi özleyenlerin buluşma noktası haline gelen Turkcell Vadi Açıkhava’daki, diğer konserler ise Ağustos ve Ekim arası devam edecek.

Konserlerde COVID-19 önlemleri dikkate alınıyor. ‘Türkiye’nin En Yeni, En Genç Açıkhava Sahnesi’ Turkcell Vadi Açıkhava’da, pandemi şartlarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen konserlerde oturma düzeni sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlandı. İzleyicilerin de mesafe kurallarına uyması zorunluluğu bulunuyor. Aynı zamanda HES kodu ile giriş izni verileceği izleyicilerin konser süresince maske mecburiyeti de bulunuyor

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI