07-07-2022 17:13:24 Son Güncelleme: 07-07-2022 18:16:24

Oğlak Süper Dolunayı 13 Temmuz 2022'de gerçekleşecek

13 Temmuz'da gerçekleşecek olan Oğlak Süper Dolunay'ında bizi neler bekliyor? Ünlü Dr. Astrolog Şenay Devi açıkladı.
Oğlak Süper Dolunayı 13 Temmuz 2022'de gerçekleşecek

Oğlak Süper Dolunayı 13 Temmuz 2022'de gerçekleşecek. Zodyakın Toprak burcuna düşen bu Dolunay, bizleri yaşamlarımız ve gittikleri yön için sorumluluk almaya çağırıyor.

 

Mutlu değilsek, ruhsal olarak tatmin olmamışsak, zamanımızı istediğimiz gibi geçirmiyorsak, bu Dolunay bizi buraya yönlendirmiş olacak kendi kendimizi sabote eden eylemlerimizden herhangi birinin sorumluluğunu üstlenmeye ve sahiplenmeye çağırılıyoruz.

 Deniz Keçisi, ile oğlak burcunu karşılaştırdığımızda keçi benzeri yarısını kullanarak en yüksek dağa tırmanmak ve denizi andıran yarısını kullanarak okyanusun dibine inmek için gereken becerilerinin ne denli gelişmiş olduğunu görürüz.

 

Okyanusları ve dağları dolaşabilme yeteneği, Deniz Keçisine eşsiz bir avantaj noktası ve dünyaya bakış açısı kazandırır.

 

Bu bize olaylara bütünsel bakmanın birçok yolu ve birçok farklı bakış açısı olduğu anlayışı ve hoşgörüsü verir. Aynı zamanda ona başka hiçbir hayvanın rekabet edemeyeceği gerçeği bizlere bir dizi beceri kazandırır!

 

Zirveye tırmanmayı ve derinlere yüzmeyi öğrenmek kolay bir iş değildir, ancak Deniz Keçisi varlığının bu iki yönünü de kabul etmeyi ve bu becerilerin her birinde ustalaşmayı öğrendiğinde, daha güçlü, daha güçlü ve inanılmaz derecede zeki hale gelir.

 

Deniz Keçisi, kıvrılan dalgaların üstesinden gelerek ve tehlikeli kayalık yamaçlarda gezinerek, aynı zamanda, zaman ve enerjiye gerçekten değecek şeyin ne olduğunu ayırt etmeyi ve dayanıklılık oluşturmayı da öğrenir.

 

Deniz Keçisi bize olduğumuz her şeyi onurlandırmayı, farklı bakış açılarını takdir etmeyi ve zamanımızı ve enerjimizi hayattan gerçekten ne istediğimize odaklamayı öğretir. Bu enerjiyi, sözlerimizin sahip olduğu yaratıcı gücü hatırlamak için de kullanabiliriz. Kendimizle konuştuğumuz kelimeler özellikle çok fazla önem taşıyor, bu yüzden kendinizle nasıl iletişim kurduğunuzu izlediğinizden emin olun.

 

İç sesinizin kendini küçümsediğini veya sabote ettiğini fark ederseniz, işleri daha umut verici bir bakış açısına çevirebilecek misiniz bir bakın. İçsel konuşmanızı dürüst ama sizi iyi hissettiren bir şey yapmaya çalışın.

  HABER VİDEOSU

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI