13-03-2024 14:50:32

Kedi Eros'u vahşice öldüren İbrahim Keloğlan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İstanbul Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi vahşice öldürdüğü için yargılanan İbrahim Keloğlan'a 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkemenin iyi halden indirim uyguladığı Keloğlan, yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı.
Kedi Eros'u vahşice öldüren İbrahim Keloğlan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

İbrahim Keloğlan tarafından işkenceyle öldürülen Eros adlı kedinin davası, bugün Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görüldü. Cumhuriyet Savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. İyi hal indiriminin uygulandığı Keloğlan, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Keloğlan, yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak serbest bırakıldı.

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ

Mahkeme öncesi çok sayıda hayvanseverin adliyenin çevresine geldiği görülürken "Katil İbrahim", "Eros için adalet" sloganlarıyla sanığa en ağır cezanın verilmesi istendi. Kararın sonrası adliyede bekleyen hayvanseverler tepkilerini göstermeye devam etti.

"KENDİMİ KAYBETTİM"

İbrahim Keloğlan mahkemedeki ifadesinde "Kendimi kaybettim." diyerek "Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi." sözleriyle kendini savundu.

NE OLMUŞTU?

1 Ocak'ta İstanbul Başakşehir'deki bir binanın asansöründe yaşanan olayda İbrahim Keloğlan, bir kediyi defalarca tekmelemiş, kedi 6 dakika süren işkence sonunda ölmüştü.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Keloğlan,4 Ocak'ta tutuklanmış, 8 Şubat'ta da hakim karşısına çıkmıştı. Keloğlan ilk davada 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmış ancak kararın uygulanmasının ertelenerek tahliye edilmesi büyük tepki çekmişti.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI