14-05-2022 10:53:25 Son Güncelleme: 14-05-2022 11:33:25

Johnny Depp-Amber Heard davasında şok detay ortaya çıktı

Bir aydır dünya gündemine oturan Johnny Depp-Amber Heard davasında dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Heard'ün mahkemede verdiği ifadede Kate Moss'u örnek göstermesi onun adına her şeyi tepetaklak edebilir! İşte hukuk uzmanlarına göre davanın seyrini değiştirecek 'merdiven' detayının perde arkası.
Johnny Depp-Amber Heard davasında şok detay ortaya çıktı

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki karşılıklı hakaret ve karalama davası yaklaşık bir aydır devam ediyor. Depp'in kariyerini altüst eden davada, sosyal medya ünlü oyuncu Johnny Depp'ten yana gibi görünüyor. Her geçen gün sansasyonel olayların gerçekleştiği davada Depp'in lehine yeni bir gelişme daha yaşandı. Duruşmanın ilk bölümünde Johnny Depp soğukkanlı, sakin ve aklı başında bir ifadeyle ifadesini vermişti. Bu hafta ise Amber Heard'ün kürsüye çıkma zamanı geldi. Heard ağladı, Depp'e yöneltilen eski tartışmalı iddialardan birini gündeme getirdi.

DİKKAT ÇEKEN 'KATE MOSS' DETAYI

Amber Heard, Johnny Depp ile kız kardeşi Whitney'nin de dahil olduğu bir kavgasını anlatırken 'aniden' aklına Kate Moss ve merdivenlerin geldiğini söylemişti. İkisinin arasında geçen şiddetli bir sahneyi anlatırken, Depp'e ilk kez bir asma katta yaşadıkları tartışma sırasında vurduğunu itiraf etti. Kız kardeşi Whitney'in kavga etmelerini engellemek istediğini ve bu yüzden merdivenleri koşarak çıktığını söyledi. Bu olayı anlatırken Heard, Depp'in kendisini Kate Moss'a yaptığı gibi merdivenlerden aşağı atacağından korktuğunu söylemişti. Ancak kaçırdığı bir nokta vardı, bu durum hiçbir zaman doğrulanmamıştı!

 

 

'YUMRUK ATTI'

Anlattıklarına göre Heard, Depp'in sırtına bir içecek kutusu fırlatıp ağır şekilde küfür etti. Eski eşi Depp'i çileden çıkardıktan sonra Depp’in kendisini merdivenlerden yukarı kadar takip ettiğini söyledi. Heard, Depp'in onu yakaladığını ve bu noktada kız kardeşi Whitney'nin araya girdiğini belirterek, "Whitney kendini ateşin ortasına attı" dedi. "Johnny'yi durdurmaya çalışıyordu. Sırtı merdivenlere dönüktü ve Johnny ona yumruk savuruyordu. Tereddüt edip beklemedim, aklıma aniden Kate Moss ve merdivenler geldi" diyen Heard'ü bu düşünce harekete geçirmişti. Bu düşünceyle birlikte Depp'e yumruk attığını ise şu şekilde ifade etti:

"İlk kez ona vurdum, tam suratına ve kız kardeşimi merdivenlerden aşağı itmedi. İlişkimizin o noktasına kadar Johnny'ye bir kere bile vurmamıştım."

'HİÇ AKLIMDAN ÇIKARMADIM'

Johnny şaşkına döndü, sonra bana güldü ve tekrar üzerime atıldı" diyen Heard'e göre o anda güvenlik görevlileri araya girdi. 2020 yazında Heard, Depp'in 1990'larda Kate Moss'la birlikteyken ünlü mankeni merdivenlerden ittiğini öne sürmüştü. Bu olay için "Depp, Kate Moss'u merdivenlerden itti, bunu iki kişiden duydum ve hiç aklımdan çıkarmadım" dedi. Verdiği ifadede Heard, "Kız kardeşimi savunmak için tepki gösterdim. Johnny'nin kum torbasıydım ama yıllardır ona bir kez vurmamıştım. Bunca yıldan sonra ilk kez ona karşılık verdim" diye de ekledi.

 

 

Heard'ün bu ifadelerinden sonra ise Depp ve avukatının sevinçleri gözlerden kaçmadı. Johnny Depp'in hukuk ekibi, eski karısı Amber Heard'ün iftira davasında Kate Moss iddasını gündeme getirmesinden oldukça memnundu. Çünkü Depp ve avukatlarının eline Kate Moss iddialarını çürütme şansı verilmişti. Genellikle davada bir suçlamayla ilgili ortaya atılan iddiaların, bu iddia gerçekleşmiş gibi mahkemede avukatlar tarafından gündeme getirilmesine izin verilmiyor. Bu sebeple Depp'in avukatları iddiayı çürütmek için Moss'u tanık olarak davaya çağırması mümkün olabilir.

İlk sözleri bu olduAnnenin idamına bir gün kala inanılmaz olay!Haberi Görüntüle

'DAVADA TANIK GÖSTERİLEBİLİR'

Avukat Mitra Ahouraian, "Moss hâlâ Johnny ile arkadaş. Daha önce gelmesine izin verilmedi çünkü konuyla ilgili değildi. Heard'ın yaptığı bir hataydı. Kate Moss'u gündeme getirmesi potansiyel olarak Depp ve ekibinin, Moss'u suçlama tanığı olarak getirmesine kapı araladı" dedi. Eski bir yargıç olan şu anki ceza savunma avukatı Hakim Dhanidina ise Depp'in ekibinin artık Moss sözünü kendi lehine kullanmaya çalışabileceği konusunda Avukat Mitra ile hemfikir. Dhanidina, "Kate Moss bu davanın bir parçası olmayacaktı ama şimdi Johnny Depp'in ekibi, Depp'in Moss'u merdivenlerden aşağı ittiğine dair iddiaları çürütmek için ona ulaşılması gerektiğini tartışacaklar" yorumunu da yaptı.

Depp ve Heard arasındaki iftira davası, Depp'in Mart 2019'da eski eşine dava açmasının ardından 11 Nisan'da Virginia eyaletinin Fairfax şehrinde başladı. Depp, eski eşinin Aralık 2018'de The Washington Post'ta yayımlanan "Cinsel şiddete karşı sesimi yükselttim ve kültürümüzün gazabına uğradım. Bu değişmek zorunda" başlıklı görüş yazısında kişilik haklarına saldırdığını öne sürüyor.

'30 senedir ülkeyi kandırıyor!'Oğuzhan Koç'tan güldüren Eser Yenenler cevabı Haberi Görüntüle

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI