09-04-2024 11:49:51

İstifası istenen Büyükekşi'ye Fenerbahçe'den 5 soru

Fenerbahçe, TFF'de Seçimli Genel Kurul yapılacağının açıklanması üzerine istifası istenen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye bazı sorular yöneltti.
İstifası istenen Büyükekşi'ye Fenerbahçe'den 5 soru

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı Seçimli Genel Kurul yapılacağının açıklanması üzerine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yanıtlaması çağrısında bulunduğu açıklama yayımladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin dün kamuoyuna yaptığı açıklama ile gündeme gelen, 18 Temmuz 2024 tarihinde TFF Olağan Mali Genel Kurulu'nun seçimli yapılmasına ilişkin kararına istinaden kendisine bazı basit sorular yöneltmek istiyoruz.

    seçim kararına ilişkin, TFF Yönetim Kurulunuzun haberleştiği Whatsapp grubunda kamuoyuna açıklama yapmadan önce herhangi bir paylaşım ya da görüş alışverişinde bulunulmuş mudur? Yönetim Kurulu üyelerinizin kaçı bu kararınızı kamuoyundan öğrenmiştir?
Bu kaotik ortamın o tarihe kadar devam etmesi demek değil midir?

5. 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacağını duyurduğunuz Seçimli Mali Genel Kurulunuzda aday olmayı düşünüyor musunuz? Şayet devam etmek gibi bir düşünceniz yok ise, neden 102 gün sonrası için Genel Kurul kararı aldınız?

6. Bildiğinizi tahmin etmekle beraber, şu hatırlatmayı yapmak ihtiyacı duyuyoruz;

Yönetim Kurulu olarak, alacağınız karar ile TFF delegelerini en hızlı 22 gün içerisinde olağanüstü genel kurula çağırmanız mümkündür. Bu şekilde, milli takımımız Avrupa Futbol Şampiyonası'na yeni yönetim kurulu ile gidebilir. Kamuoyunun daha doğru bilgilendirilmesi adına tarafınıza yönelttiğimiz bu soruları en kısa zamanda yanıtlamanızı rica ederiz."

NE OLMUŞTU?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, önceki gün Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamada "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılımızı geride bırakmış olacağız. Yönetim kurulumuzda aldığımız kararla 18 Temmuz'da yapacağımız mali genel kurulumuzu, seçimli genel kurul olarak yapmaya karar verdik." demişti.

31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI