21-04-2024 22:29:30

İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu: Arkadan öyle geçmiş hatırlamıyorum

Kızları Uğur Dündar ve Metin Akpınar'a babalık davası açan Suphiye Orancı ile yıllar önce filmlerde oynadığı ortaya çıkan İbrahim Tatlıses ilk kez konuştu. Filmlerinde prodüksiyondan sorumlu olmadığı için Orancı'yı tanımadığını söyleyen Tatlıses, "Arkada öyle geçmiş hatırlamıyorum, figüranlardan biridir" ifadelerini kullandı.
İbrahim Tatlıses, filmlerinde figüranlık yapan Suphiye Orancı hakkında konuştu: Arkadan öyle geçmiş hatırlamıyorum

Açtığı davayla Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun ablası da Uğur Dündar'a babalık davası açtı. Kızlarının babalarını aramak için verdiği mücadelenin ardından Müge Anlı'nın programında aranan anne Suphiye Orancı'nın yıllar önce İbrahim Tatlıses ile birçok filmde oynadığı ortaya çıkınca usta sanatçıdan yorum gecikmedi.

İBRAHİM TATLISES'E AŞIK KADINI OYNAMIŞ

Yıllar önce 4 çocuğunu Türkiye'de bırakarak Almanya'ya taşınarak orada 2 evladı ve eşiyle yeni bir hayat kuran annesine ulaşmak isteyen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Bir izleyici, Orancı'nın kapısına giderek kızlarının onu aradığını söyleyerek programa bağlanmasını istedi ancak anne, teklifi geri çevirerek evine polis çağırdı. Kendine yeni hayat kuran Suphiye Orancı'nın İbrahim Tatlıses'in başrol olduğu Yalan" (1982), "Yorgun" (1983), "Sarhoş" (1986) ve "Aşıksın" (1988) filmlerinde figüran olarak rol aldığı ortaya çıktı. Aşıksın filminde spor salonuna giden ve Tatlıses'e aşık olan kadını, Sarhoş da ise hemşire bir kadını oynamış.

TATLISES: FİGÜRANMIŞ, HATIRLAMIYORUM

Olayda adı geçen İbrahim Tatlıses, Oda TV'ye yaptığı açıklamada "Hatırlamıyorum. Arkada geçmiş öyle ama hatırlamıyorum. Figüranlardan biri... Prodüksiyon ondan sorumludur. Ben yönetmen ve oyuncuyum. Ben tanımam kimi getirdiklerini. Tanımıyorum yani..." ifadelerini kullandı.

KIZININ BİR BABASI METİN AKPINAR

63 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olan Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Babalık davası açan Duygu Nebioğlu kazanırken ikizi Sevgi Nebioğlu'nun davası devam ediyor. Kızlarının ortaya çıkmasıyla bir açıklama yapan Metin Akpınar, evlatlarını kabul ederek "Tek gecelik bir ilişkiydi. Eşimden özür dilerim. Hayat geriye doğru akmıyor" demişti.

UĞUR DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇILDI

Nebioğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda ablasının babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu ve dava açıldığını söylemişti. Kısa süre içinde ünlü gazetecinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmıştı. Davanın 2 yıl önce açıldığını söyleyen Uğur Dündar, yapılan DNA testinde genç kadının babası olmadığını kanıtlandığını söyledi.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI