25-05-2022 12:20:58 Son Güncelleme: 25-05-2022 15:34:58

Hasan Can Kaya hayranlığı dövmeye dönüştü!

Konuşanlar programıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya'nın bir kadın hayranı sevgisini göstermek için ünlü komedyenin portresini göğsüne dövme olarak yaptırdı. Kaya'nın hayranının bu hamlesine ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.
Hasan Can Kaya hayranlığı dövmeye dönüştü!

Hasan Can Kaya, genç hayranlarıyla üniversite buluşmalarına devam ediyor. Komedyen, geçtiğimiz günlerde İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün düzenlediği söyleşide üniversite gençliği ile sohbet etti ve hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Öğrencilerle kariyer ve gelecek planları hakkında konuşan Hasan Can Kaya'ya, 'Konuşanlar' program formatındaki sorular da yöneltildi. Kaya, “En büyük fantezin ne?” sorusuna, “En büyük mesleki fantezim İngilizce stand-up yapmak” cevabını verdi.

Ünlü komedyen, söyleşi sonrasında ‘Konuşanlar’ programı ile İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından ‘Kariyer Onursal Ödülleri’nde layık görüldüğü ‘Yılın En Beğenilen Talk Show Programı’ ödülünü aldı.

Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde de 'Stand Up Party' gösterisiyle Bostancı Gösteri Merkezi'ndeydi. "Seyircimi çok seviyorum onları arkadaşlarım gibi görüyorum, mutluyum. Tadını çıkarmaya çalışıyoruz" diyerek duygularını dile getiren Kaya, senarist kökenli olduğunu ve hayatının bir döneminde geçimini senaristlik yaparak kazandığını anlatıp, yeni projesi hakkında şöyle konuştu:

"İNSAN BİLDİĞİNİ DAHA İYİ YAZAR"

"Ben senarist kökenliyim, uzun yıllar geçimimi zaten bu şekilde sağladım. Romantik komedi yapacağız, haziran ayında ön hazırlık başlayacak, temmuz ayında sete çıkacağız. 2023 sömestr başında vizyona girmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım tüm motivasyonum onun üzerine, dilerim yıllarca izleyip gurur duyacağımız bir iş olur. Tabii ki insan bildiğini daha iyi yazar. Genelde seyircinin bunlar da benim başımdan geçmişti diyeceği şeyler yazmak istiyorum."

Komedyen, takvimine uyduğu takdirde gelen rollere sıcak baktığını açıklayıp, kabul etmeyip, sonradan başarılı olan bazı işler hakkında itirafta bulunup, "Kaliteli her işte olmayı isterim, daha önce öyle kaçırdığım işler de oldu. Sonradan izleyip keşke evet deseydim dediğim işler de olmadı. Pişmanlık olmaz, tercihtir hep daha hayırlısı olmuştur demişimdir" ifadesini kullandı.

 

Kaya, seyircilerin gösterilerineajansından geldiği iddialarıyla ilgili soru üzerine ise şu açıklamada bulundu:

"Bırak ajansı bir tane bile seyirciyle 'Sen şunu söyle', 'Ben bunu söyleyeyim' diye bir diyalog bile geçmedi aramızda. İyi niyetli eleştirilerin başımın üzerinde yeri var ama bu tabii saçmalık. Bu konuda içimiz rahat. Zaten 100 bölüm oldu rekor kırarak devem eden, sektörü domine eden bir iş, yani yüzde 100 ortaya çıkardı en ufak bir şey olsa. Başarının bir bedeli oluyor bu da çekilebilir bir bedel. İftiranın arkası da olmadığı için zaten devamı da gelmiyor. Bunlara alıştık artık."

Başarısıyla kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kaya'nın bir hayranının yaptığı herkesi şaşkına çevirdi. Hasan Can Kaya'nın bir kadın hayranı, ünlü ismin portesini göğsüne yaptırdı. Genç kadın, dövme yaptırdığı anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Kaya'nın hayranının bu hamlesine ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

 

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI