16-08-2021 16:50:31 Son Güncelleme: 16-08-2021 16:56:31

'Bu yaşananlardan dolayı insanın canı gitmek istemiyor.'

'Bu yaşananlardan dolayı insanın canı gitmek istemiyor.'

Oyuncu çift Fahriye Evce ile Burak Özçivit önceki akşam Bebek'teki bir restoran çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü oyuncuların Gümüşlük'teki evinin etrafındaki ormanlık alanda yangın çıkmıştı. Çift, "Bu yaşananlardan dolayı insanın canı gitmek istemiyor" diye konuşurken Fahriye Evcen yeniden setler döneceği için mutlu olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin güneyini etkileyen orman yangınları nedeniyle üzüntülü olduklarını dile getiren  Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Bodrum Gümüşlük'teki evlerinin alevlerin arasında kalmasıyla yöre halkı gibi kendilerinin de korktuğunu anlattı.

Ünlü çift, "Yaşanan olaylar herkesi olduğu kadar bizi de üzdü. Biz de zaten dönmüş bulunduk, sonradan da bir şeyler oldu. Çok korktuk, orada da fazla tadımız yoktu.

Zaten ikimizin de dizi hazırlıklarımız başlamıştı onun için dönmüştük. Belki bir daha gidecektik ama bu yaşananlardan dolayı insanın canı gitmek istemiyor."dedi.

Fahriye Evcen, yeni sezonda eşi Burak Özçivit gibi dönem dizisiyle ekrana gelip birbirlerine rakip olmaya hazırlanırken, sete çıktıklarında oğulları Karan'a nasıl bakacaklarına da açıklık getirdi.

Evcen yeni dizi heyecanını "Ben de ekranda olmayı özledim. Az kaldı sete çıkmaya" diye getirirken, Burak Özçivit, "İkiniz setteyken çocuğa kim bakacak?" sorusuna "Karan bir o sete bir bu sete gidip arada gezecek." diye cevap verdi.

Milliyet

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI