24-05-2022 23:01:23 Son Güncelleme: 24-05-2022 23:06:23

Emre Aydın: Sonradan görme ve görgüsüz...

'Afili Yalnızlık', 'Hoşçakal', 'Bu Kez Anladım', 'Soğuk Odalar', 'Git' ve 'Son Defa' şarkılarıyla tanınan Emre Aydın, business class uçak biletlerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan kişilere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, bu durumu 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi. Takipçilerinden, Emre Aydın'ın paylaşımına destek yağdı.
Emre Aydın: Sonradan görme ve görgüsüz...

 

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Emre Aydın, business class uçak biletlerinin fotoğrafını Instagram'da paylaşanları hedef aldı. 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından tepkisini dile getiren 41 yaşındaki müzisyen, şu ifadeleri kullandı:

Business uçak biletini göstermek için binbir çabayla çektiğiniz Instagram fotoğrafları sizin zengin olduğunuzu değil, bunun nadiren yaşadığınız bir durum olduğunu, bileti muhtemelen başkasına aldırdığınızı, sonradan görme veya görgüsüz falan olduğunuzu gösteriyor bilginiz olsun.

Bir takipçisinin "Aynısı arabasını gösteren için de olabilir" yorumuna, "Örnekler çok rahat çoğaltılabilir aşırı rahat" cevabını yazdı. "Hayatım da okuduğum en anlamlı tweetlerden biri", "Adam haklı beyler", "Çok güzel bir tespit, tebrik ederim", "İnsanlar zengin taklidi yapmayı çok sever", "Altına imzamı atarım" şeklinde yorumlar alan ünlü şarkıcı, "Bu konu başlığıyla ilgili atarımı da yaptığıma göre çizgi film izlemeye devam edebilirim. İyi günler" tweeti ile sözlerini noktaladı.

 

  •   Etiket
  •   Kaynak www.milliyet.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI