19-05-2022 16:43:52 Son Güncelleme: 19-05-2022 16:50:52

Deniz Seki: Akşam güneşi kime vuruyordu?

Verdiği kilolarla ve yaptığı photoshop'larla çok konuşulan ünlü şarkıcı Deniz Seki, son olarak kırmızı mayosu ile poz verdi. Güneş banyosu yapan şarkıcı, "Akşam güneşi kime vuruyordu?" notuyla yeni karelerini paylaştı.
Deniz Seki: Akşam güneşi kime vuruyordu?

Yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bırakan, adeta küllerinden doğan Deniz Seki değişimiyle büyük beğeni topluyor. Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı Deniz Seki, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor ve takipçilerinin yakaladığı photoshop hatalarıyla ve uyguladığı filtrelerle gündeme geliyor.

Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Bakü'de sahne alan ünlü şarkıcı, konser öncesi kuliste verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı.

 

TAKİPÇİLERİ TANIMAKTA ZORLANDI

Oldukça ağır bir makyajla kamera karşısına geçen Seki'yi takipçileri tanımakta zorlandı. "Bu kim?", "Tanıyamadım" yorumlarının yapıldığı Deniz Seki bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Seren Serengil'e benzetilirken bazıları Bülent Ersoy'a benzetti.

YORUMLARA KAPATTI

Yanlış uygulama ile bacağını yamultan ünlü şarkıcı, gelebilecek kötü mesajlara karşı önlem almış ve diğer fotoğraflarının aksine bu paylaşımını yorumlara kapatmıştı.

 

YÜZÜNE FİLTRE UYGULADI

Şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara son olarak bir yenisini ekledi. Yine yüzüne filtre uygulamayı ihmal etmeyen Deniz Seki, mayolu pozlarına, "Akşam güneşi kime vuruyordu?" notunu ekledi

 

  •   Etiket
  •   Kaynak www.milliyet.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI