26-03-2024 19:00:40

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Seçil Erzan davasında adı geçen Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı'dan ayrılık haberi geldi. 10 yıldır evli olan çift, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülecek dava ile yollarını ayırdı.
Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı, 10 yıllık evlilikleri bitirdi.

2014'te görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren Terim ile iş insanı Bahçekapılı'nın adı son olarak Seçil Erzan davasında geçmişti. Müşteki Buse Terim vadeli hesabında bulunan 190 bin doları sanık Erzan'a verdiğini söylemiş, Volkan Bahçekapılı da "190 bin doları tek seferde verdim. Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen biri olsaydı bu parayı vermezdim. Şikayetçiyim" diye ifade vermişti.

DAVAYI BUSE TERİM AÇTI

2 kızları olan ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdi. Buse Terim'in 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görüldü.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKMIŞLARDI

Öte yandan; bir süre önce sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Terim ve Bahçekapılı'nın ayrılacakları iddia edilmiş, çift bu krizi atlatıp ilişkilerine bir şans daha vermişti.

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI