23-06-2023 14:47:09

BRONZLAŞARAK CİLDİNİZE ZARAR VERİYORSUNUZ!

BRONZLAŞARAK CİLDİNİZE ZARAR VERİYORSUNUZ!

 

Medicaworld Sağlık Grubu kurucusu Çiğdem Akman bu konuda herkesin artık bilinçlenmiş olması konusunda uyarıyor. Cildinizin pigment kaybına Güneş koruyucusuz çıkararak hem güzellik hemde sağlık açısından zarar veriyorsunuz.

Güneşten özellikle saat 12:00 – 15:00 arası kaçınılmasını belirten Çiğdem Akman bronzlaşmanın zararlarını anlatarak bu konuda güzelleşelim derken aslında kendimize,sağlığımıza fazlası ile zarar veriyoruz diye açıkladı.

En az  4 filtre ve 6 filtre ile güneş koruyucu tercih etmenin önemini vurgularken içeriğinde D Vitaminli güneş koruyucular tercih edilmesinin önemiminin büyük olduğunu söyledi.

ESTETİK ARTIK KORKUTUYOR! HERKES BİRBİRİNE BENZİYOR!

Yıldızların cildini emanet ettiği Uzman Çiğdem Akman artık botox işlemlerinin çok demode kaldığını insanların bu konuda daha bilinçli başvurduğunu belli ediyor. Yeni trend ünlülerde doğal gençleşme yöntemi vitomix şuan en çok tercih edilen uygulamalardan mimik kaybı olmadan herkesin birbirine benzediği bu dönemde Doğal Estetik ile adlandırılan Çiğdem Akman yapay görünüm benzerliğine oldukça karşı!

PARİSTE BÜYÜK BULUŞMA!

Türkiye’nin en iyi ödüllerinin dağıtıldığı Moonlife organizasyonun gecesinde Çiğdem Akman da Dereceli Doğal Estetik, Medikal Estetik Kliniği ödülünü alarak Doğal Estetik’in önemini vurguladı. Seda Sayan’ın elinden aldığı ödülünde özellikle herkesin birbirine benzediği bu dönemde Estetiği Doğal sunmanın ayrıcalığından bahsetti.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI