24-06-2022 22:51:56

Bir kenti sarsan istismar skandalı! Telefon ve bilgisayarlar inceleniyor

Sevgilisinin kızkardeşi 15 yaşındaki C.N.K.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Tekirdağlı iş insanı İ.P.'nin cep telefonları ile bilgisayarları, incelemeye alındı. İş insanının şikayetinden vazgeçmesi için para teklif ettiği öne sürülen anne N.G. ise, ikinci kez alınan ifadesinde, "Ben şikayetçi oldum, benim satılık kızım yok" dedi.
Bir kenti sarsan istismar skandalı! Telefon ve bilgisayarlar inceleniyor

İddialara göre Tekirdağ'da iş insanı İ.P., yaklaşık 1 yıl önce, o tarihte Çorlu ilçesinde yaşayan kız arkadaşı H.K.'nin kardeşi C.N.K.'ye cinsel istismarda bulundu. Küçük kız başına geleni kimseye anlatamadı. Bir süre sonra da anne N.G., kızları H.K. ve C.N.K.'yi de alıp, Aydın'ın Didim ilçesine yerleşti.

C.N.K., geçtiğmiz haftalarda annesine, Çorlu'da yaşadıkları sırada İ.P'nin cinsel istismarına uğradığını, ablasının da kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorladığını anlattı. Anne, şikayetçi oldu. Didim Cumhuriyet Başsavcılığı, başlattığı soruşturmayı, olay yerinin Tekirdağ olması üzerine görevsizlik kararı vererek, Tekirdağ'a devretti. Savcılığın talimatı üzerine gözaltına alınan Pullukçu, 8 Mart günü sevk edildiği adliyede tutuklandı. Poliste ve savcılıkta susma hakkını kullanarak, ifade vermeyen İ.P.'nin suçlamaları kabul etmeyerek, yakınlarına "Ben ablasıyla birlikte oldum küçük kızla hiç bir ilişkim olmadı" dediği öğrenildi.



Abla H.K. de 'fuhşa aracılık etmek' suçundan tutuklandı.

İlgili Haber Tekirdağ’daki istismar skandalı büyüyor! Dosyaya 3 kızın daha ismi eklendi

TELEFON VE BİLGİSAYARLARI İNCELEMEDE

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturmayı çok yönlü sürdürüken İ.P'nin cep telefonları ve bilgisayarları ile tabletlerine incelenmek üzere el koyuldu. Pullukçu'nun, sevgilisi H.K. aracılığıyla ilişkide bulunduğu 3 kişiye para gönderdiği iddiaları üzerine banka hesapları da mercek altına alındı.

İlgili Haber Tekirdağlı iş insanı cinsel istismardan tutuklandı!

PSİKOLOGUN ANLATIMLARI DA SORUŞTURULUYOR

Savcılık, Çorlu Kadın Danışma Merkezi'nde psikolog olarak görev yapan E.A.'nın dosyaya giren ifadesinde, kız çocuğunun 12 yaşlarındayken kursa katılığı Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde soyadını hatırlamadığı Abdullah isimli bir eğitmenin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu anlattığı yönündeki iddiayı da araştırıyor.

'BENİM SATILIK KIZIM YOK'

Öte yandan C.N.K.'nin annesi N.G., 'Şikayetten vazgeçmek için ailesi iş insanından para aldı' iddiaları üzerine ikinci kez ifade verdi. Anne, iddiaları kabul etmeyerek, "Bize 3 milyon lira teklif edildiği söyleniyor. Bize para teklif edilmedi. Zaten ben şikayetçi oldum. Benim satılık kızım yok. Şikayetçi oldum, süreç devam ediyor" dediği öğrenildi.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI