01-06-2022 11:11:25 Son Güncelleme: 01-06-2022 11:17:25

Bebek'teki cinsel ilişki skandalına karışan erkek cezaevinden izinli çıkmış

İstanbul Bebek'te yaşanan cinsel ilişki olayı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Şüpheli Ö.K. "cinsel saldırı" ve "hayasızca hareketler" suçlarından tutuklanırken, nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesindeki detaylar ise dikkat çekti. Olay sırasında tiner kullandığı için kendinde olmadığını öne süren Ö.K. ifadesinde "Ben zaten mahkumum. İzinliyim. Çok pişmanım" dedi.
Bebek'teki cinsel ilişki skandalına karışan erkek cezaevinden izinli çıkmış

Bebek sahilinde kameralara yansıyan görüntüler üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış, Başsavcılığın talimatı üzerine, halka açık alanda ve alenen ilişkiye giren C.M.T. ve Ö.K. gözaltına alınmıştı.

 

ERKEK CEZAEVİNE, KADIN AKIL HASTANESİNE

Şüpheli Ö.K., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, C.M.T. ise gözlem altına alınmak üzere Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

"SERBEST BIRAKILMAMI TALEP EDİYORUM"

Öte yandan şüpheli Ö.K.'nin nöbetçi sulh ceza hakimliğinde verdiği ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, "Olay sırasında tiner kullandığım için onun etkisi altındaydım. Mağdur yanıma gelerek benden bira istedi, akli dengesinin yerinde olmadığını bilmiyordum, normal şekilde davranıyordu. Ben zaten mahkumum, izinliyim, pişmanım ve tedavi olmak istiyorum. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Dün sosyal medyaya düşen ve bir çiftin İstanbul Bebek sahilinde, çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdikleri görüntü infial yaratmıştı. Skandal video sonrası harekete geçen ekipler iki şüpheliyi gözaltına almış ve ifadelerinin ardından erkek cezaevine, kadın şüpheli ise akıl hastanesine sevk edilmişti.

Haberler.com - 3. Sayfa

Cinsel İlişki İstanbul Bebek 3. Sayfa Güncel Haberler

  •   Etiket
  •   Kaynak www.haberler.com

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI