24-06-2022 16:33:52

Aydemir Akbaş'tan yeni açıklama: 20'lik birini alırım, 70'lik mi alacağım?

1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlenen Aydemir Akbaş, "Eşim Beyhan olmazsa 20’lik alırım. Lazımsa neden almayayım. Genç biriyle evlensem 86 yaşında hayata bağlanırım" sözleriyle tepki çekmişti. Rol aldığı filmin galasında görüntülenen oyuncu, 1.5 senede çekilen yapım hakkında konuşpurken, çok konuşulan açıklamalarıyla bir kez daha gündem oldu. İşte detaylar...
Aydemir Akbaş'tan yeni açıklama: 20'lik birini alırım, 70'lik mi alacağım?

'Sünnet Çocuğu' filminin galası, önceki gün Kanyon Cinemaximus'ta gerçekleşti. Aydemir Akbaş, Mehmet Çepiç, Tuğba Daşdan ve Özgür Aksoy'un oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımın galası alışılagelmişin dışında görüntülere sahne oldu.

BİR GARİP GALA! "YETER! MÜSDE EDİN ARTIK"

Yapımcı çekimler sırasında batınca 1.5 senede tamamlanan filmin oyuncuları, basın mensuplarına röportaj vermekte zorlandı. Röportaj ve kırmızı halı alanını ellerine telefonunu alan izleyiciler doldurdu. Basın mensupları röportaj yapmak için alana giremedi. Bir saat kadar alanı açmaya çalışan görevliler, Aydemir Akbaş'la fotoğraf çekilmek isteyenleri alandan çıkaramadı. Sanatçı, "Yahu yeter! Bir müsaade edin artık, basın çekecek. Zaten hastayım, yordunuz beni" diyerek isyan etti.

"NE FİLMİ ULAN!"

Film hakkında soru yönelten muhabirlere "Ne filmi ulan" diye kızan Aydemir Akbaş, "Fıtık tedavisinden geliyorum. Sorun ne istiyorsunuz? Bu filmi ancak 1.5 senede bitirebildim. Çünkü yapımcının problemleri vardı. Sağımda alacaklılar, solumda polisler, önümde kabadayılar. Filmi bu şartlarda çektik" sözleriyle, sitemini dile getirdi.

Şaşırtan Nebahat Çehre itirafıAydemir Akbaş yıllar sonra paylaştıHaberi Görüntüle

"EVLENEMEZ MİYİM?"

Geçtiğimiz günlerde katıldığı '2. Sayfa' canlı yayınında, "Eşim ölürse 20'lik alırım! Lazımsa neden almayayım?" diyen 86 yaşındaki oyuncu, hakkında yapılan eleştirilerin hatırlatılması üzerine, "Evet, niye eleştiri aldım? Ya evlenemez miyim?" ifadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş, "Evlenmeyi gerçekten düşünüyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Niye evleneyim lan? Türkiye güzeli karım var.

'Hiç yadırgamadım'Aydemir Akbaş rol gereği sünnet olduHaberi Görüntüle

"20'LİK ALIRIM VAR MI?"

Basın mensuplarının "Eşiniz vefat ederse bunu yapacağınızı söylediniz, düşünceleriniz aynı mı?" sorusunu ise ünlü sanatçı, "Alırım, 20'lik alırım var mı? Niye almayayım oğlum? 70'lik mi alacağım? Ben 86, o 70! Ee ne olacak?" şeklinde cevapladı.

'KOLPAÇİNO' AÇIKLAMASI

Bu filmin ardından çalışmaya devam edeceğini belirten Akbaş, "Şafak'la (Sezer) 'Kolpaçino'nun dizisine başlayacağız. Amerikalılarla üç film çekeceğim. Kıbrıs'a falan götürmek istediler, 'Gelemem' dedim. Kıbrıs'ı buraya getirin" diyerek sözlerini noktaladı.

  •   Etiket

  YORUMLAR

0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI